Android Telefonlar ve Tabletler için Bellek Temizleme

Yazar Burak İnce 12 Haziran 2014 Perşembe 0 yorum

Android Telefonlar ve Tabletler için Bellek Temizleme

Clean Master Akıllı program önbelleğini temizlemek için geliştirilmiş bir program olup içerisinde belli başlı başlıkları barındırmaktadır. Bu tür şeyler; geçmiş, gizlilik, görevler ve de uygulamalardır.

Arka planda çalışan görevleri sonlandırarak daha fazla boş ram alanına sahip olabilir ve pil zamanından tasarruf edebilirsiniz.
Geçmiş Silici vasıtasıyla, Akıllı cihazlarda yüzlerce mb yer tutan önbellek ve kalıntı dosyalarınızı tek bir dokunuşla temizleyerek cihazınızı sadeleştirebilir ve de daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Whatsapp, Spotify, Wechat tarzda mesajlaşma programlarınızda bir de sohbet geçmişinizi, web tarayıcısı ve google arama geçmişinizide uygulama yoluyla temizleyebilirsiniz.
Cihazınızda mevcut bulunan uygulamaları kaldırabilir, isterseniz apk dökümanlarını sd kartınıza yedekleyerek bir süre sonra apk dosya kurucu ile birlikte tekrar kurabilirsiniz.
Özetle Clean Master gizlilik, pil süresi aynı zamanda sadelik arayanlar adına mutlaka denenilmesi gereken bir yazılımdır.

En çok indirilen Android Temizleyici ve RAM Arttırıcı, dünyanın en iyi 10 geliştiricisinden biri.




Hiç yorum yok :