Speed Night Android Oyun İncelemesi

Yazar Burak İnce 8 Haziran 2014 Pazar 0 yorum

Speed Night


Android için ICLOUDZONE INC. tarafından geliştirilen Speed Night, tamamen ücretsiz olması, küçük boyutu -yaklaşık 8MB kadar- ve büyük eğlencesi ile dikkatleri üstüne topluyor ayrıca ICLOUDZONE INC. indirme sayısının 350.000 civarında seyrettiğini açıkladı.


Sağ, Sol, Güm, Hoppala !

Ivır zıvır bölümünü (teknik detayları) geçtikten sonra gelelim oyunun mantığına ve oynanışına. Aldığımız arabayla -en başta Lamborgini Gallardo- gece yarısı sokaklarda fink atıyoruz diyebilsem keşke. Kendimizle yarışıyoruz aslında, telefonumuzu sağa veya sola yatırarak arabamıza yön veriyoruz, altınları topluyoruz ve en uzun mesafeyi kat etmeye çalışıyoruz. Bir diğer can alıcı nokta ise sınırsız bir şekilde NOS (Nitro) sahibiyiz ve ekrana dokunduğumuz sürece arabamız hızlandıkça hızlanıyor. Dikkat etmeniz gereken nokta ise; herhangi bir cisme çarptığımız zaman oyun bitiyor, sürüş boyunca kazandığımız tecrübe puanı ve altınları görebiliyoruz. 



Kolay Mı? Hadi Denesene


Speed: Hız, evet bildiğimiz hız.Accerelation: İvme, çekiş kuvveti (kontrol kolaylığı değil!)Control: Otomobilimizin kontrol kolaylığı.Life: Can, örneğin ilk aldığımız arabada 1 cana sahibiz.

Tabi ki bu tecrübe puanları ve altına boşuna değil. 1, 5, 10, 15 levelda olmak üzere 6 araba mevcut. Hayır, matematiğinizde bir sorun yok. 1. olarak en başta oyunun verdiği arabaya sahibiz, onun haricinde yüksek miktarda para ile Bugatti Veyron alabiliyoruz 1. levelda (Coin satışı için yapılmış bir durum). Yarış oyunlarından da bileceğiniz üzere "Speed", "Accerelation", "Control" ve "Life" oranları mevcut. Şimdi "Ne bunlar yav?" diyenler olabilir, o yüzden hemen açıklauyalım.


Son OlarakGrafikler mükemmel olmasa da kesinlikle eğlenmeniz için yeterli, oyun içi bug (hata) yok zaten geniş çaplı bir oyun değil. En büyük eksiklik; multiplayer yok. Arkadaşınızla oynayabileceğiniz çok güzel bir oyun halbuki.  İnternetiniz olduğu sürece skorlarınızı kaydedip, Dünya Liderlik Tablosu sıralamasına giriyorsunuz. 1. olmanız dileğiyle.



Hiç yorum yok :